Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  18.08.2014  22:12

Autor/s: Jaume Calafell

Atac homòfob contra la celebració del Mallorca Gai Chorus Festival

El representant de l’entitat ultraconservadora Derecho a la Vida ha fet una sèrie de comentaris insultants i de menyspreu a través del seu compte de twitter

Men?ame
 

L’entitat ultraconservadora antiavortista, Derecho a la Vida, ha criticat aquest dissabte la celebració al poble d’Andratx del Mallorca Gai Chorus Festival 2015, tot considerant que allò que es promou és una “discriminació a favor dels gais” i el foment “d’un festival de corals d’orientació homosexual”. Amb tot, les crítiques més dures han vingut per part del representant de dita organització, Juan José Tenorio, el qual ha arribat a qualificar l’acte, a través del seu compte de twitter, de”gueto musical de maricones”.

L’associació ultradretana acusa al govern municipal andritxol, del PP, de “fer una promoció turística del municipi donant suport a l’homosexualitat” i “invertint en cultura d’ideologia de gènere excloent totes aquelles agrupacions de cant que no es declarin homosexuals”. Així mateix des de l’entitat s’ha acusat al consistori de “defensar els plantejaments polítics de Podem” i ha demanat que “no es subvencioni amb diners públics un acte sectari i discriminatori envers el conjunt de la ciutadania”, tot sol·licitant en el seu lloc, un festival de corals de tota Mallorca.

El festival, presentat aquesta setmana per la Coral Mallorca Gais Men’s Chorus, comptarà amb la participació de corals d’arreu del món.