El telèfon d’inscripció a la V de l’Onze de Setembre serà de pagament

  • El número serà el 902 81 19 14 i estarà disponible les vint-i quatre hores del dia, els set dies de la setmana

VilaWeb
Redacció
13.08.2014 - 12:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des d’avui es poden fer inscripcions a la V de l’Onze de Setembre també per telèfon. El número és el 902 81 19 14 i començarà a funcionar a les set del matí. Es tracta d’un número de pagament: 10 cèntims per l’establiment de trucada i 7 cèntims el minut des de telèfons fixes i 38 cèntims des de mòbils. L’organització deixa clar que no farà pas cap ús ni es beneficiarà dels diners que es pagaran per les trucades, sinó que aquests aniran destinats només a pagar el servei.

Segons que explica Jordi Martínez, membre del secretariat nacional de l’ANC, l’organització ha habilitat aquest servei com a un últim recurs per a facilitar les inscripcions. S‘ha fet per a aquelles persones que no tenen correu electrònic o amb dificultats en l’ús d’internet i que no tenen cap assemblea territorial de l’ANC ni cap seu d’Òmnium Cultural a prop.

Martínez ha explicat a Vilaweb que han contractat el servei a l’empresa ‘Teléfono permanente’, amb seu al carrer de Berlín de Barcelona, que ha treballat per Agbar i Ticketmaster, entre més. El personal d’aquesta empresa, que ha rebut formació per part de membres de l’ANC, atendrà les trucades, tant per oferir informació com per fer les inscripcions.

D’una altra banda, la web de la campanya Ara és l’hora ha canviat el disseny per fer més fàcil el procés d’inscripcions.

Pel que fa a les incidències que s’havien detectat en el funcionament de la web d’inscripció, des de l’ANC afirmen que s’han solucionat en la majoria de casos. Segons l’organització, a través d’un sol correu electrònic es poden inscriure fins a cinc persones, són disponibles tots els trams i s’han solucionat també els problemes del sistema d’inscripció amb el navegador Internet Explorer. 

Informació relacionada: Com es fa la inscripció a la V de la Diada?

Heus ací el mapa del recorregut i dels trams, marcats de colors diferents segons l’ocupació:

L’organització entén que enguany hi ha molta gent que no troba tan necessari d’inscriure’s per participar en la concentració de la Gran Via i la Diagonal de Barcelona. Amb tot, insisteix en la necessitat que tothom qui hi vulgui prendre part s’hi inscrigui.

Amb la inscripció, diuen, es podrà assegurar que tots els manifestants quedin ben repartits al llarg dels onze quilòmetres del recorregut de la V i, a més, que es pugui formar la senyera amb les samarretes grogues i vermelles.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any