La federació baixa al club Perpinyà Basquet a regional

  • Nou cop dur per les noies de Perpinyà basquet. La federació francesa ha refusat la seua inscripció tant a la lliga 1 com a la 2, i ha decidit relegar-les, més a baix, a regional ...>>
    Dc. 13 d'agost del 2014

VilaWeb
Redacció
13.08.2014 - 12:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ha tornat a passar. Si les noies de Perpinyà basquet, fan una fantàstica temporada i és guanyen el seu dret , al terreny de joc, a jugar amb l’elit del basquet, … després arriba la federació que decideix que tenen de jugar a regional. Segons diuen, les finances del club perpinyanès no estan prou solides. El club català va rebre el correu amb la decisió federativa el passat dilluns, i els seus dirigents han decidit tornar als tribunals.

Segons el seu president del club;, Hervé Régior ‘aquesta decisió és una determinació de la federació que vol que el club desaparegui. L’any passat ho van intentar però no se’n van sortir ja que els tribunals ens van donar la raó. Llavors van cercar una excusa per sancionar-nos. Ara una de les excuses és que no es coneix la data de pagament i la data de la votació de les subvencions de l’ajuntament i del Consell General. Tots els clubs a frança tenen el mateix problema, podem obtenir la previsió i no passa res. Ells volen matar Perpinyà i és un aferrissament. Farem com l’any passat, els denunciarem al CNOSF (comité national olympique et sportif français), guanyarem i acabarem en el tribunal administratiu i guanyarem una altra vegada el nostre dret a jugar LFB, un dret que hem adquirit al camp ‘.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any