Un agent de la policia espanyola celebra l’intent d’assalt a Can Alcover

  • L'agent de la Policia Espanyola, Esteban Barceló Puig va reivindicar fa pocs dies l'intent d'assalt que va patir Can Alcover – Espai de Cultura i ho va celebrar amb comentaris al seu mur de facebook com “donde las dan (tarde o temprano) las toman”.

VilaWeb
Redacció
11.08.2014 - 23:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El policia reprodueix la notícia de Diario de Mallorca en la qual s’informa que “la seu de l’OCB va aparèixer amb pintades i danys a la porta” i explica el sentit de la pintada que, segons ell, vol dir “Arriba Espanya”.

Cal recordar que el passat 4 d’agost, l’Obra Cultural Balear va denunciar en un comunicat que novament havia patit “actes vandàlics de part de grupuscles integristes d’extrema dreta”, i explicava que “aquesta vegada han embrutat el portal noble de Can Alcover, espai de cultura, ubicat en la casa on va viure i compondre la seva obra Joan Alcover, en el carrer de sant Alonso de Palma, i que és la seu institucional de l’entitat. A més, han intentat forçar el pany causant diverses destrosses.” i explicava que havia presentat la corresponent denúncia per danys.

Ara la policia ja té per on començar la investigació: un dels seus membres sembla no només estar content per l’acte delictiu (recordem que es va forçar la porta) comès a Can Alcover, sinó que a més a més braveja de tenir informació de l’atac.

En el propi mur d’Esteban Barceló hi ha altres comentaris que també celebren l’atac com el de Juan Reus Coll o el de Margarita Llompart que diu que “això és poc pel que mereixen” o altres comentaris de caire xenòfob com el de Jaime Wikr “si estuvieran en Cataluña no les pasaría esto”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any