Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  11.08.2014  17:02

'Catalunya, com mai no l'havies vista, en cinc vídeos'

La iniciativa de l'Agència Catalana de Turisme, al Nouvel Observateur

Men?ame
 

La iniciativa de l'Agència Catalana de Turisme pretén difondre els valors turístics del Principat mitjançant cinc vídeos realitzats per vídeo-artistes de YouTube convidats. Passat un mes, els vídeos tenen milers de visites i han tingut ressò, per exemple, en un dels diaris de referència francesos, el Nouvel Observateur, que els ha destacat en una notícia titulada 'Catalunya, com mai no l'havies vista, en cinc vídeos'. El diari ens parla dels detalls tècnics utilitzats en cada vídeo. Tots són d'una gran espectacularitat.

El britànic Rob WithWorth va fer el vídeo de Barcelona utilitzant la tècnica del fotomuntatge:

El bielorús Aleksandr Krautsou es va encarregar del vídeo de la Vall d'Aran i de Ponent, i va crear una imatge dinàmica feta a partir de fotografies fetes amb un aparell mòbil:

Els catalans Albert i Dennis van fer el vídeo de les Terres de l'Ebre i la Costa Daurada amb imatges aèries i en càmera lenta:

El català Pau Garcia Laita va fer el vídeo de la Costa Brava i del Pirineu oriental:

I el nord-americà Trevor Hawkins va fer un relat en vídeo de Barcelona i la costa barcelonina a partir d'estils de vida dels seus habitants: