Polèmica per la construcció d’un nou centre comercial a Perpinyà

  • Els comerciants del centre vila de Perpinyà, es queixen per la construcció d'un nou centre comercial a Castell Rosselló ...>>
    Dl. 11 d'agost del 2014

VilaWeb
Redacció
11.08.2014 - 11:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des de l’any 2007, està previst que es construeixi un nou centre comercial, davant del Carrefour de castell Rosselló. Un projecte era aturat fins que, fa uns dies, es va començar a construir. Inicialment previst per acollir comerços dedicats a l’hàbitat i ‘estil de vida’, sembla que també hi haurà botigues de roba.

Els comerciants del centre-vila no volen aquesta nova zona comercial, on hi hauria, segons els anuncis i publicitats, 46 magatzems, i 7 restaurants . En total serien 15 000 m2 de superficie. Els comerciants, del centre-vila pensen que aquest nou centre comercial buidarà els carrers del centre de Perpinyà, perjudicant els seus negocis ja que ‘ l’oferta supera la demanda’. 

Per la seua banda el batlle de Perpinyà, Jean Marc Pujol, afirma que ha estat impossible jurídicament posar fi a aquest projecte llançat el 2007, ja que això tindria greus conseqüències financeres per a la ciutat, però si la llei no és respectada, considera poder impedir l’obertura del centre comercial.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any