Una multitud agredeix a Petrés una fotògrafa del diari Levante-EMV

  • En la festa dels bous al carrer

VilaWeb
Redacció
08.08.2014 - 16:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La fotoperiodista del diari Levante-EMV Provi Morillas va estar punt de patir un linxament ahir durant la festa dels bous al carrer de Petrés (Camp de Morvedre).

Segons que explica el diari, uns dos-cents individus van envoltar el cotxe de la fotògrafa quan aquesta va fer una fotografia de l’ambulància en què s’enduien un dels ferits. Això va indignar un grup de gent que ho va veure, que li van recriminar que hagués fet la foto. Morillas els va respondre que feia la seua feina, mentre era increpada i el grup de gent s’anava fent gran. Ella va entrar al seu cotxe, però no va evitar que l’empenyessen, l’agredissen, que fos insultada i rebés amenaces de mort.

Així ho explica el diari, que diu que, un cop dins del cotxe, la multitud el va començar a moure, a colpejar-lo, trencant-ne vidres i miralls. Li van arribar a prendre la càmera, tot i que finament la va poder recuperar.

Ella no fou l’única agredida; també van patir-ho dos amics seus que l’acompanyaven i que també van ser insultats i els van colpejar el cotxe.

La Unió de Periodistes exigeix responsabilitats

La Unió de Periodistes Valencians ha condemnat els fets i ha exigit a l’alcalde de Petrés, Julio Cesar Sánchez, que aclarisca els fets i que identifique els autors de l’agressió. La Unió ha avisat la màxima autoritat municipal que si no ho fa la considerarà còmplice de l’agressió. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any