Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  17.08.2014  06:00

Popeye

Del llibre de Jaume Urgellés, 'Entrepans i tastets' (Cossetània)

Men?ame
 

'L’aliment oficial del Popeye són els espinacs, d’aquí prové el nom d’aquest entrepà que, al mateix temps, recomanem per a dietes lleugeres.' Ho explica Jaume Urgellés al llibre 'Entrepans i tastets' (Cossetània).

Ingredients:

pa recomanat:

de sègol amb musli (vegeu el receptari annex de pans)

formatge cremós amb cebollí

espinacs frescos

formatge feta

vinagreta caramel·litzada de balsàmic de Mòdena

Per a la vinagreta:

oli d’oliva

vinagre balsàmic de Mòdena

sal

mel

una mica de mostassa

Elaboració:

En primer lloc, agafeu 50 g aproximadament de mel amb un rajolí d’aigua i poseu-lo en un cassó al foc. Desfeu-ho suaument i deixeu que agafi color. Afegiu-hi el vinagre de Mòdena (100 g aproximadament). Diluï-ho bé i afegiu-hi l’oli d’oliva (una part d’oli per dues de vinagre caramel·litzat), incorporeu-hi un punt de mostassa i rectifiqueu-ho de sal.

Per a la preparació del cremós de cebollí:

Heu de disposar d’un formatge suau i cremós per untar. Piqueu cebollí fresc i barregeu-lo amb el formatge.

Apunts:

Untem les 2 llesques de pa escollit amb el cremós de cebollí. Escampem els espinacs frescos nets i escorreguts. Hi afegim per damunt daus de formatge feta. Finalment, ho amanim amb la vinagreta caramel·litzada de balsàmic de Mòdena.