Detenen a Perpinyà a un policia implicat en la desaparició de cocaïna a París

  • Ahir dissabte va ser detingut un policia membre de la brigada d'estupefaents, de 34 anys, a la sortida d'un centre comercial de la Porta d'Espanya a Perpinyà. De vacances per uns dies a la regió, és sospitós d'haver robat, a finals de juliol, més de 52 quilos de cocaïna a les oficines centrals de París de la policia judicial, situades al 36 quai des Orfèvres ...>>
    Dm. 3 d'agost del 2014

VilaWeb
Redacció
03.08.2014 - 11:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Sembla ser que aquest policia coneix molt bé Perpinyà, on hauria estat escolaritzat. Així mateix sembla que és propietari d’uns apartaments luxosos comprats per l’intermediari d’una societat civil immobiliària., segons han precisat fons de la Policia judicial de Perpinyà, que continuen sent molt cautelosos sobre aquest aspecte del cas.

Encara no hi ha cap indicació que va comprar aquests apartaments amb diners bruts. Feia uns dies que es trobava al Rosselló, i sembla ser que, gràcies a la intervenció judicial del seu telefon mòbil que els agents de l’IGPN, el van poder localitzar. Ara es troba detingut i en guàrdia vista als locals de l’antena dels SRPJ de Perpinyà .

La passada nit del 24 a l 25 de juliol passat, un home que s’assembla al sospitós va ser filmat entrant a la sala dels segells amb dues bosses buides, sortint poc després amb  les bosses aparentment plenes.

Malgrat els escorcolls fets per la policia judicial, la cocaïna desapareguda a la seua judicial de París encara no s’ha trobat. Finalment, cap a les 18h va ser traslladat sense manilles, en un cotxe sense plaques a l’aeroport de Perpinyà, des d’on va agafar un avió privat per ser traslladat a Paris, on continuarà la seua guàrdia vista.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any