Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dimecres  30.07.2014  20:00

300 contes per a un Tricentenari:  A Sant Bartomeu del Grau no tenen seny

VilaWeb publica enguany un conte tradicional cada dia, en vídeo, relatat pel rondallaire Albert Estengre

Men?ame
 

Un diumenge rere un altre, el mossèn de Sant Bartomeu del Grau feia el mateix sermó al jovent del poble. 'No us podeu comportar d'aquesta manera, eixelebrats! Que Déu us concedeixi el seny que no teniu!' Fins que un dia els joves es van reunir, amoïnats. 'Si no tenim seny, n'haurem d'anar a comprar', va dir un. I van resoldre d'anar-ne a comprar a Vic. I allà els van vendre una capsa plena de seny, que es van endur. La capsa feia un soroll estrany i, a mig camí, un dels joves no se'n va poder estar i va decidir d'obrir-la. I sabeu què en va sortir? Ho explica Albert Estengre al conte d'avui: A Sant Bartomeu del Grau no tenen seny.

VilaWeb publica cada dia de l'any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo, i per a tots els públics, de la mà d'Albert Estengre. Podeu seguir i comentar els contes a les xarxes socials amb l'etiqueta #300contes.