Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  29.07.2014  06:00

Autor/s: ACN

Membres de l'ANC presenten la declaració fiscal per a avançar en l'Agència Tributària

Men?ame
 

Una quinzena de membres de l'ANC del Gironès han presentat una còpia de les seves declaracions fiscals a la seu de la Xarxa Local de Municipis de la Diputació de Girona (XALOC) en el marc de la campanya 'Declara't a Catalunya'. Aquest gest simbòlic i legal vol donar suport a la creació de l'Agència Tributària de Catalunya per aconseguir la sobirania fiscal. Un dels seus membres, Jordi Pagès, animava als ciutadans a fer el mateix tot dient que 'cal preparar-se perquè l'endemà de la independència hi ha molta feina a fer i tot el que s'hagi avançat, millor'.

La campanya vol animar a tots els contribuents (autònoms, societats, PIMES, col·lectius, fundacions i administracions) a fer el mateix, ja sigui en persona o per correu o a través del seu gestor a les oficines disponibles. El tràmit és legal i consisteix en presentar una còpia de les declaracions i omplir el formulari que ha posat a disposició dels ciutadans la mateixa ANC.

Segons Jordi Pagès, si el ciutadà lliura de forma anònima informació d'aquest tipus la futura, Agència Tributària podrà preparar-se per calcular i gestionar els impostos dels ciutadans.