L’Aplec Internacional de Tamisoara al ‘Fes Ta Festa’

  • L’edició 2013 del programa entrevista al president d’Adifolk, Joan Gómez, sobre el proper Aplec Internacional

VilaWeb
Redacció
26.07.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En l’entrevista d’aquesta setmana parlem amb Joan Gómez, president de l’Associació per a la Difusió del Folklore, que ens dóna tots els detalls de l’Aplec Internacional que es farà a la ciutat romanesa de Timisoara del 8 al 10 d’agost.

També tindrem les seccions habituals, com la crònica castellera d’en Carles Esteve que ens parlarà de ‘Les millors Santes’. A ‘Dites i refranys’ en Víctor Pàmies parla d’una dita que és quasi una evidència: ‘Qui molt s’abaixa, el cul ensenya’. A les seccions periòdiques sentirem en Nico Alonso i la Berta Miró parlar dels Gegants de Tortosa a ‘Històries de gegants’ i coneixerem una casa de la festa de Barcelona, la Casa dels Entremesos. A ‘Cants de taverna’ en Francesc Sànchez Carcassés ens proposa escoltar a Neus Mar entonant ‘A contracorrent’.

Començarem la part musical recordant la producció discogràfica que va commemorar l’any passat el 60è aniversari de la Cobla Sabadell i seguirem amb una sardana de Jordi Molina: ‘Sardanes a l’Havana’. El Youtube recomanat d’aquesta setmana també és musical, ja que us convidem a recordar aquella cançó que va ser himne de la Via Catalana de l’any passat: la ‘La via’ del grup Pepet i Marieta.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any