Una vintena de joves catalans participen en un campus de treball solidari a Mollerussa

  • Rehabilitaran tres habitatges de la capital del Pla d'Urgell

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
21.07.2014 - 17:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Per segon any consecutiu, Mollerussa acull un campus de treball en el que hi participen 24 joves d’entre 14 i 17 anys d’arreu de Catalunya coordinats per 3 monitors. Els joves tenen per objectiu ajudar a la rehabilitació de tres habitatges de la ciutat dins el projecte Coopera.

El campus que durarà fins el 3 d’agost, l’organitza la secretaria de Joventut i la Fundació Josep Carol, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa i el Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Els joves, que van arribar diumenge, han estat rebuts a l’Oficina Jove del Pla d’Urgell per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Francesc Fabregat, els quals els han donat la benvinguda. També els hi han explicat l’oferta d’activitats que poden trobar tant a la capital com a la resta de la comarca durant els dies que tenen previst fer estada a la ciutat.

Un cop feta la rebuda, els joves han començat ja a treballar en el projecte a través del qual podran conèixer de primera mà què és el Quart Món i alhora contribuir a pal·liar-ne les conseqüències. Ho faran duent a terme diferents tasques de rehabilitació com pintura o reparacions diverses en tres domicilis que han estat seleccionats pels Serveis Socials Bàsics de manera que, a banda de les tasques de rehabilitació per millorar-ne l’habitabilitat, també es dugui a terme un tasca social en la qual els joves convisquin amb les persones que hi resideixen i entenguin així millor la problemàtica del Quart Món.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any