ERC demana lleialtat absoluta a Espadaler

  • Simó dubta que hi hagi canvis en les relacions ERC-CiU perquè 'les converses al màxim nivell sempre han estat entre Mas i Junqueras'

VilaWeb
Redacció
21.07.2014 - 14:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La portaveu d’ERC, Anna Simó ha dit que Duran Lleida no sempre ha estat en la línia ‘d’allò acordat’ en els òrgans de direcció de CiU ni amb els compromisos electorals de la coalició. Simó ha puntualitzat que això no és un retret cap el president del Comitè de Govern d’Unió i que, en tot cas, aquestes qüestions s’han de dirimir en el si de la coalició. Simó ha demanat al successor de Duran, Ramon Espadaler, ‘lleialtat absoluta’ cap aquesta línia, ara que assumeix la secretaria general de CiU. Assegura, a més, que no canviaran les relacions entre ERC i CiU perquè ‘al màxim nivell’ sempre han estat entre Junqueras i Mas.

Simó confia que la ‘major proximitat’ d’Espadaler amb Mas pel fet de ‘compartir taula’ al consell executiu assenti aquesta lleialtat que esperen els republicans: ‘Si avales un programa electoral i un projecte del teu partit has de ser lleial amb aquests preceptes’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any