Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  17.07.2014  13:32

Les samarretes de l'Onze de Setembre, a la venda online dilluns i a la botiga dimecres

La Via Catalana 2014 presenta dues samarretes, la vermella i la groga

Men?ame
 

L'ANC i Òmnium ja han anunciat tots els detalls de la gran manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona. Els organitzadors posaran a la venda dos models de samarretes, per pagar les despeses de la campanya del 9-N i per formar un mosaic gegant amb els colors de la bandera catalana.

Hi ha samarretes de color vermell i de color groc i cadascú podrà triar el color que vulgui. L'organització recomanarà el color de cada tram de carrer en el moment de la inscripció, però no serà obligatori de seguir aquesta indicació.

El lot que es posarà a la venda per quinze euros inclou:

–una samarreta,

–una motxilla petita de tela,

–un DVD de la Via Catalana 2013, només per als primers cinquanta mil lots que es posin a la venda,

–material explicatiu sobre què es farà a la manifestació i sobre les campanyes d'aquests mesos vinents.

A la venda, a VilaWeb

La samarreta es podrà comprar a la Botiga de VilaWeb i a més punts de venda a partir del dimecres 23 de juliol. Però dos dies abans, el dilluns 21, ja es podrà comprar a la botiga online.

Els qui la comprin a la botiga online poden triar entre passar-la a recollir per la redacció de VilaWeb, a Barcelona, o bé rebre'n la tramesa a casa, amb les despeses corresponents.

La Botiga de VilaWeb és a la redacció del diari, al carrer de Ferlandina, 43, de Barcelona (mapa). L'horari d'obertura al públic és de dilluns a divendres d'onze a dues i de dos quarts de cinc a dos quarts de nou. 

Si voleu consultar qualsevol aspecte relacionat amb la venda de les samarretes, envieu un missatge a botiga@vilaweb.cat o bé telefoneu al 93 442 64 39

Informació relacionada:

'Ara és l'hora': tots els detalls de la V de la Diada

D'on ve el símbol de la V? Un recorregut per la infinitat de significats que té i ha tingut aquesta lletra

L'ANC i Òmnium volen convèncer mig milió de votants més per al sí-sí