La UPV s’assenta a la Casa Santonja de l’Olleria

  • Inaugurada la seu universitària del Campus d'Alcoi

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
17.07.2014 - 10:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dimecres es va inaugurar oficialment la seu universitària que el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) té a partir d’ara a l’Olleria. En l’acte hi van intervenir el rector de la UPV, Francisco Morales, la sots-directora general d’Universitats, Ángeles Pellicer, la directora del Campus d’Alcoi, Georgina Blanes, i el batle de l’Olleria, José Vidal.

L’acte es va desenvolupar a la Casa Santonja-Palau dels Marau, edifici que es converteix en la seu de la delegació, i on es va fer la signaura del conveni de col·laboració entre la universitat i l’Ajuntament. Amb motiu d’aquest acord, s’hi ha instal·lat una exposició que recull la història de l’Escola Politècnica Suprior d’Alcoi i en què es mostren també treballs dels grups d’Informàtica, Robòtica i el vehicle de baix consum IDF Eco-marathon.

Aquesta nova seu significarà ‘un punt de visibilitat a les comarques de l’interior’ i de connexió ‘entre les capacitats del campus i les necessitats d’aquest entorn’, en opinió dels representants de la UPV, qui remarquen els beneficis que comportarà la presència de la UPV ‘en tant que referent d’estudis tecnològics i transmissor de la ciència i el coneixement a la societat’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any