Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  16.07.2014  06:00

El PP emprèn una ofensiva anticatalana als ajuntaments valencians

Vol aprovar mocions contra 'la ingerència del govern de Catalunya'

Men?ame
 

Malgrat els advertiments recents dels empresaris valencians, el PP ha decidit de tornar al vell argument de l'anticatalanisme per mirar d'amagar els problemes propis. Segons que ha sabut VilaWeb, el PP presentarà a tots els ajuntaments valencians una moció, redactada en espanyol, contra 'les ingerències del govern de Catalunya en la Comunitat Valenciana'. Amb això pretén acusar els grups de l'oposició que no s'afegiran a la proposta.

La proposició critica la 'deriva independentista' del govern català, que diu que ataca constantment la identitat valenciana. Exigeix que el govern català deixi de subvencionar qualsevol institució valenciana i que s'acabin les mocions o declaracions de les institucions catalanes referides al País Valencià, que qualifica d'intromissions.

Fa pocs dies, la patronal valenciana va advertir Fabra que era un greu error atiar problemes amb Catalunya, 'el primer client i el primer proveïdor' del País Valencià.