Sala i Martín i Karmele Marchante presenten a Barcelona ‘Un país normal’

  • Aquest vespre es projectarà el documental i després es farà un col·loqui

VilaWeb
Redacció
15.07.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Personalitats conegudes del món de la comunicació i de la política han participat en el documental ‘Un país normal‘ que aborda el debat sobre la necessitat que Catalunya pugui votar el seu futur polític. Avui s’estrena als cinemes Girona de Barcelona i després de projectar-lo hi haurà un col·loqui amb alguns dels protagonistes, com ara Xavier Sala i Martín, Karmele Marchante, Antonio Baños, Miquel Farreres i la jutgessa Sílvia Ventura.

Al documental també hi surten els comunicadors Andreu Buenafuente, Àngel Llàcer i Juan Luis Cano, els periodista Martí Galindo, l’humorista Berto Romero, l’actriu Míriam Tortosa i el catedràtic de ciència política Ramon Cotarelo. El film s’ha produït dins de la campanya ‘Un país normal’, impulsada per Òmnium, i s’ha fet amb la col·laboració d’El Terrat.

Aquest és el vídeo promocional del documental:

Cinefòrums arreu de Catalunya

El documental ja s’ha començat a emetre per portar el debat sobre el 9-N arreu del país, en cinefòrums coorganitzats amb entitats i associacions veïnals, esportives i culturals. L’objectiu, segons Òmnium, és de consolidar la normalitat de debatre sobre la consulta d’independència. I això es fa partint d’opinions de gent coneguda, partidària del dret de decidir dels catalans, però que tenen visions molt diverses sobre el resultat del procés.

Notícia relacionadaCrònica de la presentació amb el vídeo complet de l’acte

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any