Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  08.07.2014  06:00

Barcelona s'uneix al pacte nacional pel dret de decidir

El presenten a l'Ateneu Barcelonès Casassas, Rigol i Joaquim Forns

Men?ame
 

Si bé ja fa mesos que moltes ciutats i pobles agrupen entitats i regidors en el pacte pel dret de decidir, la capital del Principat no en tenia pas. Però a partir d'avui Barcelona s'afegeix a la llista i presenta a l'Ateneu Barcelonès la declaració de Barcelona pel dret de decidir. Encapçalarà l'acte el president de l'Ateneu, Jordi Casassas, juntament amb l'ex-president del Parlament de Catalunya i president del Pacte Nacional pel Dret de Decidir, Joan Rigol, i amb el primer tinent de batlle de l'Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn.

Precisament la setmana passada hi va haver una reunió d'una trentena de representants locals, amb més de 2.800 entitats d'arreu del país al darrere, a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). I van decidir de preparar un acte unitari per a mostrar en suport a la consulta del 9N.

El coordinador del Pacte Nacional pel Dret de Decidir, Joan Rigol, va explicar que aquest acte, que es farà ben aviat, ha de servir per a fer palès que les entitats es volien sentir protagonistes del procés: 'Cal que els ciutadans sentin que el futur de Catalunya passa per les seves mans', va dir. I va convidar a 'mobilitzar un sentiment generalitzat'.