L’estelada, ben present a la desfilada de Harley Davidson pel centre de Barcelona

  • La Desfilada de Banderes és una de les principals activitats de la concentració Harley Days que s'ha fet tot el cap de setmana a la capital catalana

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
06.07.2014 - 11:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui al matí s’ha fet a Barcelona l’anomenada Desfilada de Banderes, un recorregut pel centre de la ciutat de milers de motoristes que han participat aquest cap de setmana a la concentració Harley Days de la capital catalana. Amb el brogit d’unes dotze mil motos, la majoria Harley Davidson, en la desfilada de tretze quilòmetres s’han pogut veure nombroses estelades, al costat de banderes espanyoles, nord-americanes i de més països dels assistents.

Nascuda a Milwaukee el 1903, Harley Davidson forma part de la història d’or del motor nord-americà. El mite que s’ha creat al voltant d’aquesta marca ha convertit els propietaris d’aquestes motos en una gran família. De fet, amb 1.200.000 membres, el club de Harley és el més gran del món en nombre de socis.

Per sisè any consecutiu, el Barcelona Harley Days ha reunit a la capital catalana milers d’amants de la Harley Davidson provinents de tot el món, però especialment d’Europa. L’esdeveniment organitza activitats motores i d’oci gratuïtes, i un ‘village’ que és obert de les onze del matí a les dues de la matinada.

Els tres dies dedicats als amants de la Harley Davidson s’han complementat amb concerts amb més de trenta grups de música. Amb tot, com ja és tradició, l’acte més esperat era la desfilada pel centre de la ciutat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any