L’ANC analitza els avantatges d’una Catalunya independent amb dos-cents empresaris

  • El catedràtic Ferran Requejo i els empresaris Josep M. Minguell i Joaquim Dorca han defensat amb Carme Forcadell la independència com a eina per a construir un país més pròsper

VilaWeb
ANC
05.07.2014 - 20:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La sectorial d’empresaris de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha aplegat dos-cents empresaris al Monestir de Sant Benet (Sant Fruitós del Bages) per analitzar els avantatges d’una Catalunya independent i l’oportunitat que pot comportar per al teixit empresarial català. Hi hanintervingut el catedràtic de ciències polítiques de la UPF Ferran Requejo; els empresaris Josep M. Minguell (conseller i director del sector químic) i Joaquim Dorca (editor de jocs); el coordinador de la sectorial d’empresaris de l’ANC, Francesc Sànchez, i la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell. Han defensat la independència com a eina per a construir un país més pròsper.

Durant la conferència ‘La veu dels empresaris en el procés d’independència’, el catedràtic de ciències polítiques de l’UPF Ferran Requejo ha analitzat el procés polític de Catalunya, tot desenvolupant els possibles escenaris de futur relacionats amb UE. També s’ha referit a sis condicions per l’èxit del procés.

Tot seguit l’empresari Josep M. Minguell, conseller director del sector químic, ha definit la independència com a eina per a construir un país més pròsper i socialment responsable. A continuació, l’empresari del sector de l’edició de jocs Joaquim Dorca ha comparat com els valors de l’ANC sintonitzen amb el món empresarial.

Finalment, Carme Forcadell ha reflexionat sobre què cal fer per assolir els objectius del procés amb èxit. Forcadell ha subratllat que és imprescindible ‘no pensar que tot és fet, mantenir la unitat de l’independentisme respecte a la pressió i ésser inclusius amb tots els catalans, sigui quin sigui el seu origen i parlin la llengua que parlin’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any