L’actor i presentador Biel Duran al ‘Fes Ta Festa’

  • L’edició 2010 del programa parla del nou format del ‘Quarts de Nou’ i felicita a ‘Mans’ pel seu desè aniversari

VilaWeb
Redacció
05.07.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Comencem felicitant al programa ‘Mans’ de Catalunya Ràdio pel seu desè aniversari en antena. Diumenge passat ho van celebrar al Centre Artesà Tradicionarius amb l’enregistrament d’un programa especial amb la cobla Lluïsos de Taradell en directe. A més, aquesta setmana l’Amadeu Carbó ha entrevistat a en Biel Duran, l’actor i presentador que torna a TVC amb un nou format del programa ‘Quarts de Nou’. En Biel protagonitzarà la secció ‘Toc de vermut’ on farà de reporter intrèpid per diverses festes popular d’arreu del país.

Les seccions comencen amb la ‘Crònica castellera’ d’en Carles Esteve que parla de les actuacions a Gràcia i a Igualada. En Víctor Pàmies segueix explicant refranys relacionats amb l’economia: ‘Entre caixes i bancs, tot són entrebancs’ i  a ‘Els secrets de l’Etnològic’ coneixerem el ‘vigarrador de redots’. En Josep Maria Francino al seu espai ens vol fer sentir una versió de ‘Rossinyol’ de Joan Báez i també recuperem la secció de ‘Les cases de la festa’ on expliquem la seva raó de ser.

A l’apartat musical sentirem tres sardanes: dues pertanyen al CD recopilatori ‘AMOGA, ara i sempre’ i la tercera té un títol molt estiuenc,  ‘Sotal els pins del pujolet’ i és de Joaquim Serra.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any