Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  06.07.2014  06:00

Campanya internacional de solidaritat amb Escòcia

Men?ame
 

Per l'escocès Paul Kavanagh i la gallega Pilar Fernández, el govern britànic té 'un comportament antidemocràtic, antiètic i irregular' respecte al referèndum sobre la independència d'Escòcia: 'El Regne Unit evita de participar en un debat obert amb el govern escocès amb l'argument de no interferir-hi i, per contra, fomenta les interferències exteriors per mitjà d'institucions que haurien de mantenir-se neutrals en aquest procés democràtic, legal i pacífic.' Per això fa tres mesos Kavanagh i Fernández van decidir de respondre-hi amb la campanya internacional Solidarity with Scotland.

Solidarity with Scotland vol fer arribar un missatge de suport als escocesos que votaran afirmativament al referèndum del 18 de setembre vinent i 'desmuntar de soca-rel el discurs unionista que Escòcia quedarà aïllada en cas d'un vot favorable a la independència'. La participació en la campanya és oberta a tots els escosesos que viuen a l'estranger i també als simpatitzants de la causa escocesa, organitzacions polítiques, empresaris i grups que vulguin mostrar el seu suport a Escòcia.

Els tres primers mesos ja s'han rebut molts missatges d'Anglaterra, el Canadà, Catalunya, Dinamarca, EUA, Flandes, Galícia, Gal·les, Grècia, Irlanda, Malàisia, el País Basc i Suècia.

http://www.solidaritywithscotland.com/index.php/language-menu/catalan-language