Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  03.07.2014  06:00

La mobilització per la V de l'Onze de Setembre satura la reserva d'autocars

Moltes comarques ja s'han quedat sense autocars per a desplaçar-se a Barcelona

Men?ame
 

Com ja va passar amb la Via Catalana per la Independència de l'Onze de Setembre passat, la mobilització per la V ha començat a saturar el servei de lloguer d'autocars per a anar a Barcelona. Assemblees territorials de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) han explicat a VilaWeb que els costa de trobar autocars per a poder fer pre-reserves. La Via Catalana va deixar tot Catalunya sense autocars i va caldre que en vinguessin de fora del Principat. Enguany, si el ritme continua com fins aquesta setmana, es repetirà la situació. Per això l'ANC fa una crida a totes les entitats i grups que vulguin participar en la V a fer les reserves d'autocar com més aviat millor.

La concentració a la Diagonal i a la Gran Via de les Corts Catalanes per a confluir a la plaça de les Glòries i formar una V gegant --'de Via, de Voluntat, de Votar i de Victòria'-- s'organitzarà per trams. Els participants s'hi hauran d'inscriure prèviament i tan sols hi podran accedir els qui s'hi hagin apuntat. El sistema d'inscripció s'activarà ben aviat i funcionarà com l'any passat, de manera que es pugui preveure si cal reforçar un tram que tingui poca afluència i la densitat de participants quedi ben repartida.

D'ací a quinze dies a tot estirar, els responsables de l'organització de la V de l'ANC convocaran una conferència de premsa per anunciar tots els detalls de la mobilització. Aleshores explicaran tot allò que calgui saber sobre les samarretes, els terminis d'inscripció, la participació de grups de cultura popular i animació, les instruccions per als participants --que tindran un paper destacat en l'escenificació reivindicativa--, la inscripció per grups, etc.

 

Més informació: La guia de la V de l'Onze de Setembre.