L’ANC donarà suport a la decisió que prengui el parlament si no es pot fer la consulta

  • Un miler de garriguencs assagen la V de l'11-S a les Borges Blanques

VilaWeb
Redacció
30.06.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) donarà suport a qualsevol proposta del Parlament de Catalunya en cas que no s’acabi fent la consulta, sempre que sigui pacífica i democràtica. Ho va dir ahir la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, a les Borges Blanques, on un miler de persones van assajar la V de l’Onze de setembre. Forcadell està segura que l’estat espanyol, possiblement a través de la corona, oferirà una tercera via. 

Tanmateix, ara com ara l’Assembla Nacional Catalana es proposa de treballar per la consulta i incentivar la campanya del doble sí, que arribarà al punt culminant en la diada de l’Onze de Setembre.

Crítiques a la xarxa

La declaració de Forcadell dient que l’Assemblea donaria suport a la decisió que prengués el parlament si la consulta no es podia acabar fent ha obert un debat amb crítiques a la xarxa. La major part dels qui fan els comentaris crítics diuen que aquesta actitud és fer seguidisme de CiU, consideren que l’ANC cedeix en vista de la possibilitat que no es faci la consulta i s’allunya de la posició dels qui creuen que cal fer-la tant sí com no, siguin quines siguin les condicions del moment.

L’allau de crítiques va fer que el vice-president de l’entitat, Jaume Marfany, va fer un piulet per deixar clar el full de ruta aprovat:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any