Vídeo d’una nova agressió nazi al metro de Barcelona

  • Pengen un vídeo al Youtube que mostra l'agressió a un noi amb trets asiàtics

VilaWeb
Redacció
29.06.2014 - 12:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Nazis agredint un xinès al metro de Barcelona’ és el títol del vídeo que ha penjat un usuari de Youtube. S’hi pot veure com un jove d’estètica nazi increpa un noi amb trets asiàtics fins que finalment li clava uns quants cops de puny. Segons que explica Llibertat.cat, l’usuari que havia penjat el vídeo a la xarxa i que després l’ha retirat, ha estat identificat com un nazi que habitualment penja imatges violentes i fa apologia del feixisme. L’autor de l’enregistrament ha difuminat la cara de l’agressor perquè no pogués ser identificat.

Al vagó, s’hi veuen més passatgers que observen l’incident i que quan el nazi comença a colpejar la víctima l’agafen per aturar els cops. També es veu com al final, quan el metro para en una estació i obre les portes, els passatgers poden treure el noi agredit fora del vagó.

Ara com ara, els mossos d’esquadra no tenen constància de cap denúncia sobre els fets. TMB assegura que sempre que passen fets d’aquesta mena els posa en coneixement de la policia, i que ara també ho farà.

 

La xarxa es mobilitza per identificar els nazis agressors d’un xinès al metro de Barcelona

Mail obert de Xavi Sarrià: A la dreta valenciana i més enllà (‘Allà on vaig em trobe milers de joves com Miquel Grau o Guillem Agulló disposats a plantar cara pels drets i les llibertats de tots. Aquesta és la nostra victòria diària.’)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any