Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  22.06.2014  16:50

Cameron esquiva el debat amb Salmond

El primer ministre escocès s’enfrontarà amb el cap de la campanya unionista

Men?ame
 

Fa un any que el primer ministre escocès, Alex Salmond, demana al seu homòleg britànic, David Cameron, de fer un debat televisiu sobre la independència d'Escòcia. Però Cameron s'hi ha negat ara i adés. Per això Salmond finalment ha accedit a debatre a la televisió publica escocesa amb Alistair Darling, que encapçala la campanya unionista, 'Better together'. 

El cap d'actualitat del canal públic STV va enviar una carta convidant Salmond a un debat amb Alistair Darling el 16 de juliol. El primer ministre escocès hi ha accedit, però vol que es canviï la data del debat: vol que es faci després dels Jocs de la Commonwealth, que s'acaben el 3 d'agost.

La vice-primera ministra escocesa, Nicola Stugeon, va dir ahir que, malgrat que acceptaven aquest cara a cara, continuarien insistint perquè se'n fes un altre amb Cameron.

L'ex-primer ministre laborista Gordon Brown també va dir fa dies que fóra més lògic un cara a cara entre Cameron i Salmond.