Elna Celebra la Festa de la música

  • Avui diumenge Elna celebra la festa de la música a partir de les 18h i demà fan la festa de Sant Joan ...>>
    Dm. 22 de juny del 2014

VilaWeb
Redacció
22.06.2014 - 11:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui diumenge Elna celebra la festa de la musica, una festa amb l’escena transfronterera i demà dilluns celebrarà Sant Joan, amb músiques actuals. Dos dies de música, de cultura i de festa per celebrar la creació i les tradicions catalanes !

Així avui serà la tercera edició d’Escena transfronterera, la festa de la música seguirà el seu camí per a permetre al públic d’anar a l’encontre de músiques actuals, elaborades d’una banda i l’altra  de la fronterera.

En la programació d’avui trobareu escenes obertes amb diversos músics grups il·liberencs: 18h30 – Jardí dels oficis d’art: Escola de música de la vila d’Elna ,20h30 – Camí ral (ruta nacional): DJ Freemax ; Rockatope. A partir de les 21h es celebrarà a la Plaça Major, la tercera edició d’Escena Transfronterera amb l’actuació del Grup de Catalunya del Nord: ‘Roue libre’ i el Grup de Catalunya del Sud: ‘The Gruixut’s’.

Per demà dilluns 23 de juny: 21h – Pla de les Garraffes- a prop de la catedral, l’actuació a les 21h – Coral Santa Llúcia del Perelló; a 22h00 – arribada de la flama, lectura en varis idiomes del missatge de la Flama del Canigó, focs artificials, herbes Sant Joan… per acabar, a les 22h30 amb un concert a càrrec del grup ‘Un air de fête’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any