Els Països Catalans ressonen als cims de tot el país

  • [FOTOS] La plataforma Som Països Catalans organitza aquest cap de setmana la segona campanya Som Cims

VilaWeb
Redacció
21.06.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El cap de setmana abans de la diada nacional de Sant Joan, la plataforma Som Països Catalans torna a repetir la campanya Som Cims, que l’any passat va aconseguir de portar la reivindicació de la nació sencera, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, en quasi un centenar de cims de tot el país. Enguany també són desenes, les ascencions previstes avui i demà en muntanyes de tota la nostra geografia, com es pot comprovar en aquest mapa. Vegeu les primeres imatges de les ascencions ací: 


Amb aquesta iniciativa, en què col·laboren entitats locals, Som Països Catalans proposa de fer sortides al màxim nombre de cims possibles per tal de mantenir viva la flama que es va encendre l’any passat. Entre moltes més pujades, ja n’hi ha de confirmades al Canigó, el Puigmal, el Puig de l’Àliga, la Mola de Colldejou, el Circ de la Safor, la Foradada i Sant Salvador de Felanix.

Els participants són cridats a compartir les seves sortides a través de les xarxes socials (Facebook i Twitter) per a deixar constància, tots plegats, d’aquesta diada.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any