Rajoy confirma que la coronació de Felipe VI té per objectiu garantir la unitat de l’estat espanyol

  • 'Amb la proclamació, els espanyols ens reafirmem en els vincles i símbols que a tots ens uneixen', diu el president espanyol

VilaWeb
ACN
17.06.2014 - 10:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, s’ha referit a la successió a la corona espanyola per fer una nova crida a la unitat. ‘Amb la proclamació de Felipe VI els espanyols en reafirmem en l’aposta per l’estabilitat democràtica, pels vincles i pels símbols que a tots ens uneixen en solidaritat i concòrdia’, ha subratllat durant la presentació del president de Cantàbria en un esmorzar informatiu a Madrid.

Així mateix, Rajoy ha destacat la ‘transparència i normalitat’ amb què s’està portant a terme el procés de successió, i assegura que és ‘la millor prova de la solidesa de les nostres institucions i del consens social entorn a la constitució i a la democràcia’.

Durant la seva intervenció, el president espanyol ha destacat la gestió ‘eficaç, solvent i responsable’ del president de Cantabria, Juan Ignacio Diego, al capdavant de l’administració càntabra. Segons Mariano Rajoy, aquestes actituds estan ajudant a deixar enrere la crisi per encarar ‘un nou escenari de recuperació’ que serà més ferm com millor ‘sapiguem harmonitzar les nostres avantatges competitives, l’impuls reformista i la maduresa i la solidaritat de la societat espanyola’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any