Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  08.06.2014  10:48

Nou accident mortal de trànsit a Montesquiu de l'Albera

Accident de trànsit a la departamental 618, a Montesquiu de l'Albera, ahir dissabte cap a les 23h amb com a resultat un jove de 19 anys mort, quatre ferits greus i un de lleu ...>>
Dm. 8 de juny del 2014

Men?ame
 

Un cotxe amb quatre joves, amb edats al voltant de 19 a 20 anys, que probablement anaven a discoteques, circulaven per la D 618 cap a Argelers. Tot d'una, després del pont del TGV, el cotxe, per una raó encara desconeguda, va passar al carril de l'esquerra. Xocant amb un altre cotxe on anaven un parell de pensionistes residents a Sant Joan Pla de Cors que circulava en sentit contrari, i que no va poder fer res per evitar el xoc.

Desplaçats als llocs dels fets, cinc ambulàncies del SAMU i els bombers, van comprovar la mort instantània d'un dels joves de 19 anys, veí de Morellàs. També van tenir de treure dos joves més que havien quedat empresonats dins el cotxe, totalment destruït per l'impacte. Els ferits quatre greus i un lleuger ( aquest el conductor del cotxe dels pensionistes, xocat per l'impacte) van ser traslladats a l'hospital de Perpinyà.

La carretera va ser tallada durant unes hores, i han posat en plaça una desviació. Fins allà es van desplaçar membres dels gendarmes de la companyia i del PSIG de Ceret, brigades del Voló, de Sant Genís de Fontanes i d'Argelers per assegurar la circulació. Segons els primers elements de l'enquesta, confiada a la gendarmeria d'Argelers, ni l'alcohol ni el consum d'estupefaents semblen la causa de l'accident.