Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  05.06.2014  06:00

Xàtiva estrena el documental sobre Pep Gimeno 'Botifarra'

Men?ame
 

El documental 'Pep Gimeno "Botifarra". El cant de les arrels' (vídeo promocional) s'estrena avui a Xàtiva, la ciutat on va néixer el cantant. Es presentarà als cinemes Axion, a les 19.00, amb la presència de Botifarra i el director, Albert Montón. El film explica com durant anys el cantant va recórrer molts pobles de les comarques centrals, en cerca de melodies i cançons que eren a punt de perdre's.

Botifarra, per rememorar el procés de recerca, torna a les cases que va visitar i parla amb els fills dels qui va entrevistar.

El documental és una coproducció d'Òptim TV Audiovisual i TVC, amb la col·laboració del Taller d'Audiovisuals (TAU) de la Universitat de València. Per això, ja es va projectar a la Universitat de València fa més d'un mes.

Per rebre notícies de noves projeccions i estrenes, els productors demanen d'adreçar-se al Twitter del film, @DocuBotifarra.