Menció d’honor pel ‘Fes Ta Festa’

  • L’edició 2005 del programa celebra la Menció d’Honor als Premis Ràdio Associació de Catalunya i acomiada a dos personatges clau de la cultura popular que ens han deixat: el titellaire Sebastià Vergés i l’historiador Lluís Subirana

VilaWeb
Redacció
31.05.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una setmana més estem de celebració al ‘Fes ta festa’ ja que dijous passat vam recollir una Menció d’Honor a l’acte de lliurament dels 14s Premis Ràdio Associació de Catalunya, que es va fer a l’Auditori de la ONCE de Barcelona. En el programa de la setmana que ve parlarem abastament d’aquests premis, de l’acte de lliurament i del que representa per tot l’equip del ‘Fes Ta Festa’ aquest reconeixement.

En l’edició 2005 del programa també hem inclòs un comiat a dos personalitats culturals que ens han deixat aquests darrers dies: el titelleaire Sebastià Vergés i l’historiador sardanista Lluís Subirana. Precisament a la ‘Columna’ d’aquesta setmana el director del programa homenatja a la personalitat i la tasca de Subirana, que va acumular una densa trajectòria com a comentarista, escriptor, assagista, poeta i activista.

Pel que fa a les seccions, en l’edició d’aquesta setmana hi trobem la ‘Crònica castellera’ d’en Carles Esteve, que parla del 3 de 9 amb folre dels Minyons de Terrassa. A ‘Dites i refranys’ Víctror Pàmies interpreta en clau d’actualitat política la dita ‘Diners fan diners’. També podrem sentir uns versió molt especial de la cançó infantil ‘La lluna, la pruna’ interpretada per Carme Canela i Lluís Vidal Trio. Finalment, també hi ha un altre capítol d’ ‘Històries de gegants’ on en Nico Alonso i la Berta Miró parlen dels Gegants del carrer d’Avall de Montbrió del Camp.

A les notícies escollides parlem de l’exposició ‘Joan Amades, la memòria del poble’, que serà fins el 13 de juny a Móra La Nova. També ens farem ressò del mercat d’espècies que organitza l’Associació Cultural El Trill a Argençola i de la preestrena a Perpinyà de l’espectacle del Grup Montgrí Dansa ’Aires de la terra’.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any