Uns Premis Ovidi amb accent alcoià

  • Hugo Mas i Arthur Caravan recullen quatre dels guardons

VilaWeb
Redacció
28.05.2014 - 10:34

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Societat Coral el Micalet va acollir ahir la gala de lliurament dels IX Premis Ovidi, que van tenir un marcat accent alcoià: Hugo Mas i Arthur Caravan es van endur quatre dels guardons (arranjaments, millor disc de rock, millor cançó i millor disseny), i el grup We are not brothers va recollir el premi al millor disc de rap i música electrònica. 

El premi al millor disc de pop va ser per a Novembre Elèctric i Tomàs de los Santos i Borja Penalba van recollir el premi al millor àlbum de cançó d’autor. 

També va ser premiats Sitja (millor disc de folk), Bluesfuckers (millor maqueta) Sis veus per al poeta (millor lletra), Obrint Pas (videoclip) i Orxata Sound System (disseny). 

Premis honorífics

El premi al suport a la música en català es va atorgar, per unanimitat, als digitals especialitzats Indiecat, Música en valenciàSons de Xaloc i la revista Tres DeuEl COM ha volgut ‘remarcar la rellevància que prenen els mitjans digitals i les xarxes socials per a la difusió de la nostra música en un context d’abandó per part de les institucions públiques que en tenen la responsabilitat legal i l’obligació estatutària’. 

La gala es tancà amb l’homenatge a Tres Fan Ball, grup de música popular integrat per Vicent Pastor, Dídac Palau, Joan Mora, Manel Mateu i Salva Llosà, que han dedicat més de vint anys a fer música per a balls tradicionals. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any