Detingut un jove de Tavernes de la Valldigna per haver demanat a través de Twitter la mort de polítics

  • És un noi de dinou anys · Sembla que va expressar a la xarxa social 'la conformitat' per l'assassinat d'Isabel Carrasco

VilaWeb
ACN
15.05.2014 - 21:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Primera detenció per una piulada a Twitter després de l’assassinat de la política Isabel Carrasco i de la polèmica posterior que va engegar el ministre de l’Interior en afirmar que s’estudiava com controlar aquesta popular xarxa social per evitar comentaris injuriosos sobre fets com aquest. Un jove de 19 anys de Tavernes de la Valldigna, a València, ha estat detingut per la Guàrdia Civil per ‘expressar la seva conformitat’ per la mort de la presidenta de la Diputació de Lleó i per demanar la mort d’altres polítics. La Guàrdia Civil li atribueix piulades en què es pot llegir: ‘Aixina es fa ostia!! A matarlos a tots!!! Més tirs al cap de PPeros!! Isabel CarrasKO’.

En el marc de les investigacions per evitar i prevenir la publicació de missatges ofensius d’apologia de la violència a través de les xarxes socials, la Guàrdia Civil ha detingut aquest dijous un jove de 19 anys a Tavernes de la Valldigna, a València, per un presumpte delicte d’apologia de l’assassinat. Se l’acusa d’haver publicat missatges expressant la seva conformitat amb l’assassinat de la presidenta de la Diputació Provincial de Lleó, Isabel Carrasco.

Se li atribueixen frases com ara ‘Aixina es fa ostia!! A matarlos a tots!!!! Mes tirs al cap d PPeros!! Isabel CarrasKO’, o bé ‘Que m’els posen en fila un al costat d l’altre i que em donen un AK-47 qe voràs tu com acabe amb tots eixos fills de putes feixistes d merda’.

En el registre practicat al domicili del detingut s’ha comissat material informàtic i el telèfon mòbil particular del jove.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any