Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  26.10.2001  22:00

(27/10) El Col·lectiu d'Estudis Marítims convoca la 2ª trobada de barques traduicionals a La Marina Alta.

Men?ame
 

El Col·lectiu d'Estudis Marítims de l'Institut d'Estudis Comarcals de La Marina Alta, convoca per a demà diumenge 28 d'octubre, la Segona Trobada d'Embarcacions Tradicionals de la Marina Alta. Aquesta activitat té per objectiu l'encontre de les velles embarcacions tradicionals, del malmès patrimoni marítim, que encara s'hi conserven als valencians ports de La Marina Alta. Però, també ens val per donar a conèixer la seua existència entre la ciutadania de la comarca i fer que els seus propietaris se senten orgullosos de conservar-les i exhibir-les.

Aquesta segona trobada, així com l'anterior, s'organitza dins el marc del conveni que té l'Institut d'Estudis Comarcals de la Marina Alta amb l'Ajuntament de Xàbia i comptarà amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors i el Port de Xàbia (Ports de la Generalitat Valenciana). La Trobada es desenvoluparà, tot eixint de del Port de Xàbia, a dos quarts de nou del matí, des de davant el moll de la llotja del peix i la fàbrica del gel de Xàbia, pel davant de la zona de penya-segats compresa entre el cap de la Nau i la punta de Moraira, al municipi de Teulada.