Miquel Gil canta en suport de les escoles d’Ontinyent

  • Actua al CEIP Bonavista · Jordi Sebastià ha visitat les dues escoles que duen set setmanes de tancades

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
06.05.2014 - 00:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ha començat la setena setmana de mobilitzacions a les escoles Bonavista i Martínez Valls d’Ontinyent, on continuen les tancades cada nit per part de pares i alumnes dels dos col·legis en protesta per la intenció de la Conselleria d’Educació de suprimir una unitat escolar en cadascun dels centres.

Les nits a les escoles s’aprofiten per a realitzar-hi reunions i assemblees, i també activitats molt diverses amb la participació d’una gran varietat de professionals, artistes i més gent que d’aquesta manera demostra el seu suport. És el cas d’aquest dimarts, quan el reconegut cantant Miquel Gil de llarga trajectòria internacional durà la seua música i la seua personal manera de cantar al col·legi Bonavista. L’actuació serà a les 20.30.

Dilluns ha sigut el xouman Toni de l’Hostal qui ha animat la nit al Bonavista, i dijous Tashkenti hi farà un concert en acústic. A tot això, aquesta setmana s’afig un taller de manualitats. També dilluns els dos col·legis han rebut la visita de Jordi Sebastià, el cap de llista de Primavera Europea per Compromís a les eleccions europees.

Diumenge que ve, la Plataforma per l’Ensenyament Públic ha convocat manifestacions a Alacant, Castelló de la Plana i València pel mantenimenr de línies i unitats escolars, i per l’ensenyament en valencià.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any