Caixa Popular signa un conveni amb Innovall per a oferir condicions per a millorar el finançament empresarial

VilaWeb
Redacció
30.04.2014 - 17:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Caixa Popular i el clúster d’Innovació i Sostenibilitat Innovall han signat un conveni de col·laboració pel qual la cooperativa de crèdit posarà a disposició de les empreses membres del clúster una línia de finançament d’un milió i mig d’euros, import que es podria ampliar si se n’acordara la necessitat per ambdues parts.

Les empreses podran accedir a aquest finançament a través de pòlisses de crèdit, préstescs per a finançar innovacions, bestretes de cobraments de factures o avals, entre més possibilitats. Caixa Popular també posarà a disposició d’aquestes empreses convenis com ara els préstecs ICO a què tinga accés, i els oferirà condicions especials per al finançament d’inversions relacionades amb la millora d’estructures comercials o empresarials.

El conveni de col·laboració s’ha fet oficial aquest maeix dimecres, 30 d’abril, en un acte a la seu d’Innoval en què l’han signat José M. Company, responsable del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular i Rafael Pla, presidente d’Innovall, companyats per Antoni Pascual, director de l’oficina de Caixa Popular a Ontinyent.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any