Educació torna a menystenir Ontinyent

  • El Secretari d'Educació de conselleria no acudirà dimecres a la visita a què es va comprometre

VilaWeb
Redacció
29.04.2014 - 22:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La comunitat educativa d’Ontinyent tenia previst de rebre dimecres la visita del Secretari d’Educació de la conselleria, Rafael Carbonell, qui s’havia compromés a visitar les escoles de la ciutat i l’IES l’Estació. Però sembla que aquest compromís tampoc no el complirà, ja que, segons han informat des de l’Ajuntament, la secretària de Carbonell ha confirmat que no tenia concertada cap cita.

El regidor d’Educació, Pepe Pla, ha explicat que a base d’insistir la secretària ha justificat Carbonell afirmant que es troba malalt, la qual cosa, diu, no lleva que ha tingut temps de sobra per a convocar la visita en una altra data. Recordem que va ser el propi Secretari d’Educació qui va fixar el 30 d’abril per a vindre a Ontinyent, durant una reunió amb el regidor, el batle i els portaveus de tots els grups municipals.

També en aquella reunió es va comprometre a respondre les al·legacions presentades contra la supressió d’unitats escolars abans del 7 d’abril, cosa que encara no ha fet.

Tant el regidor com el batle, Jorge Rodríguez, s’han mostrat molt molestos per l’actitud dels representants de la Generalitat, que han traslladat al portaveu municipal del PP, Filiberto Tortosa, també present en la reunió en què es van prendre els compromisos incomplits.

Reunió amb la inspectora

També en l’àmbit educatiu, dimecres hi ha programada una visita a Ontinyent de la inspectora d’educació que es reunirà amb la comissió de matriculació i amb representants de la Plataforma Prou, coordinadora de les mobilitzacions escolars.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any