Navarro retreu a Junqueras que no li hagi trucat arran de l’agressió

  • Diu que hi ha divisió i enfrontament social a Catalunya, i continua sense aclarir la bufetada de diumenge

VilaWeb
Redacció
29.04.2014 - 10:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, continua vinculant la bufetada que va rebre diumenge a Terrassa amb el procés sobiranista, per més que no se sàpiga qui en fou l’autora ni què la va moure a fer-ho. En una entrevista a TVE, Navarro ha declarat que a Catalunya hi ha milers de persones que viuen una situació de divisió i d’enfrontament, dins les famílies i a la feina. I ha criticat Oriol Junqueras, a qui ha retret que encara no li hagués trucat per solidaritzar-se amb ell després de l’agressió.

Navarro diu que veu clar que la bufetada es deu al ‘clima de tensió’ del procés sobiranista. Per què?, li han preguntat. ‘Tinc clar que hi va haver una agressió i això forma part d’un símptoma: el clima de crispació i d’enfrontament va creixent’, ha respost.

Navarro ha parlat ‘d’elements fanatitzats que porten les coses a l’extrem’. Més: ‘És molt preocupant quan en un país el que és agredit es converteix en sospitós. No sóc qui ha de donar explicacions, sóc l’agredit. Estic preocupat, no per l’agressió, que és un símptoma, sinó per la reacció d’alguns.’

I ha qüestionat el procés d’independència, dient que ‘no és festiu, democràtic i participatiu com ens volen fer creure’.

Navarro va presentar una denúncia davant els mossos d’esquadra per l’agressió que diu que va rebre abans-d’ahir. Va posar en coneixement dels mossos la seva versió dels fets, per tal que investiguin si l’episodi pot constituir una falta o un delicte.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any