Torna el curs i tornen les tancades a les escoles

  • El Consell Escolar i la Plataforma Prou es reuneixen dimecres amb la inspectora d'educació

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
28.04.2014 - 19:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest dimarts tornen els xiquets a escola després de les vacances de Setmana Santa i Pasqua. Amb la represa del curs escolar es reprenen també les mobilitzacions que des del 24 de març protagonitzen les escoles Bonavista i Martínez Valls d’Ontinyent.

El mateix dimarts tornaran a tancar-se a tots dos centres els pares i alguns xiquets en protesta per la decisió de la conselleria d’Educació d’eliminar una unitat en cadascun dels col·legis, les dues en valencià. Ja han preparat activiats per a les nits de dimarts i dimecres, dia en què la inspectora d’educació es reunirà amb el Consell Escolar Municipal i amb representants de la Plataforma Prou, des d’on han informat de la voluntat de mantenir les tancades mentre no es retire l’arranjament escolar que preveu la supressió de les unitats, set en total a la comarca.

‘Paellada’ reividicativa

Un centenar de persones van participar diumenge a Ontinyent en la ‘paellada popular’ organitzada dins les mobilitzacions en defensa de l’escola pública en valencià, activitat que va servir també per a tractar l’estat actual de les reivindicacions i plantejar noves mesures de pressió.

Notícies relacionades:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any