‘Què ens passa, valencians?’

  • [VÍDEO] Després de 'Són bojos, aquests catalans!?', l'alemanya Alina Moser presenta un nou documental en què recorre el País Valencià amb bicicleta

VilaWeb
Redacció
25.04.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El documental ‘Són bojos, aquests catalans?!‘ (íntegre, ací), que va ser un fenomen a la xarxa el mes de juliol passat, ja té una segona part. Ara la protagonista, l’alemanya Alina Moser, ha viatjat pel País Valencià amb bicicleta. Moser vol saber quins mitjans de comunicació escrits en català es poden trobar, quina és la situació de la llengua a l’escola i a la cultura i què en pensen els valencians.

Passa per Gandia, Elx, València, Sueca i Alcoi, entre més poblacions, i hi parla tant amb la gent amb qui topa casualment com amb personalitats i experts: per exemple, el doctor en psicologia Ferran Suay, els cantants Miquel Gil i Xavi Sarrià, el presentador i actor Eugeni Alemany i el president d’Escola Valenciana Vicent Moreno.

El documental s’estrena avui, a les 19.00, a la sala d’actes de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València. De moment, podeu veure’n el vídeo promocional:

Tràiler “Què ens passa, valencians!?” from Zeba Produccions on Vimeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any