Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  17.04.2014  10:57

Tancament durant 7 mesos del Túnel de Pimorent

Des del passat dilluns, el túnel de Pimorent és tancat fins al mes de novembre
Dj 17 d'abril del 2014.

Men?ame
 

El túnel de Pimorent estarà tancat per obres fins al pròxim 15 de novembre. La raó d'aquest tancament és que algunes d'aquestes obres no és poden dur a terme amb el túnel obert a la circulació per raons de seguretat. Així doncs , s'han posat en plaça unes desviacions de la RN320 amb  estreta concertació amb les col·lectivitats locals i la Direcció interdepartamental de les carreteres Sud-Oest (Dirso).

Segons l'empresa Vinci Autoroutes, aquestes obres és fan per millorar la seguretat dels usuaris, i recorda que aquest túnel ja te 20 anys, i per això és tenen que fer aquestes obres que serveixen per posar aquest al dia de les  normes actuals de seguretat. Des de l'any 2003 és realitzen aquests manteniments. La primera fase d'aquest programa està acabada i diferents mesures han estat posades en plaça: un dispositiu de detecció automàtica d'incidents al túnel, plafons amb missatges variables (PMV), reforç de la senyalització de les barreres de detenció en els 400 metres del túnel, limitació de la velocitat a 70 km/h, establerta de pistes blaves i grogues per promoure el respecte de les distàncies entre vehicles i la formació dels conductors d'autobusos locals.