Les mobilitzacions dels CEIP Bonavista i Martínez Valls es reprendran en passar les festes

  • Xavi Sarrià presenta el seu nou llibre dimarts al Martínez Valls en la quarta setmana de tancades

VilaWeb
Redacció
14.04.2014 - 18:58

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La quarta setmana consecutiva de mobilitzacions a les escoles Martínez Valls i Bonavista d’Ontinyent coincideix amb l’inici de les vacances escolars de Setmana Santa i Pasqua, després de les quals les tancades es reprendran. Des de la Plataforma Prou han confirmat a VilaWeb Ontinyent que aquestes tancades inicades el 24 de març seguiran a tots dos col·legis en passar les festes si des de conselleria es manté la decisió d’eliminar les unitats en aquests dos centres.

La plataforma ha organitzat per a diumenge 27 d’abril una ‘paellada popular’ festiva i reivindicativa al passeig de Benarrai d’Ontinyent, amb jocs populars tradicionals de Pasqua i berenar de mona, a la qual es proposa d’assistir amb la samarreta verda per l’educació pública. L’assistència és lliure, si bé cal apuntar-s’hi a través del correu plataformaprou@gmail.com.

Per a aquesta setmana, totes dues escoles tenen programades activitats cada nit. L’escola Bonavista fa aquest dilluns una calçotada, i una xarrada sobre la LOMCE a càrrec d’Emília Tortosa, Tècnica d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent. Dimarts es projecta el documental ‘Las maestras de la república’, amb la presència de Carmen Agulló, col·laboradora en el film; i dimecres hi haurà els contacontes de Llombrígol Rondallaire, un taller de polseres i l’actuació musical de The Fartoons.

Al Martínez Valls és Dani Miquel qui enceta dilluns les activitats. Dimarts Xavi Sarrià presentarà el seu llibre ‘Totes les cançons parlen de tu’, acompanyat de Miquel Gironés, tots dos membres d’Obrint Pas; i dimecres, després d’una torrada de carn, actuarà Almudena Francés. Totes dues escoles obren a tothom l’assistència a aquestes activitats.

Notícies relacionades:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any