La Usap, guanyant, recupera la 11ena plaça

  • Jornada rodona pel rugbi nord-català després de la victòria dels Dragons contra els vikings, l'Usap també va fer la seua feina i va guanyar a Oyonnax per 22 a 12. Una victòria que fa que el club català recuperi l'onzena plaça en la classificació ...>>
    Dm. 13 d'abril del 2014

VilaWeb
Redacció
13.04.2014 - 12:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Malgrat només haver aconseguit un assaig (G.Guirado, minut 20), una transformació, un drop i quatre penalitats totes marcades per James Hook, la Usap va aconseguir el seu objectiu, guanyant clarament (13 a 6 a la mitja part) i així fan un pas més per aconseguir la permanència la pròxima temporada al TOP 14. Però encara no poden dir que aquesta està assegurada.

Un pas de gegant seria guanyar dissabte vinent a Toulon a Barcelona, a l’estadi Lluís Companys , on l’equip català a guanyat sempre fins ara. Després d’aquesta victòria els catalans han tornat a la 11ena plaça i han deixat al seu rival l’Oyonnax empatat amb Baiona ( 12é i 13é respectivament) Biarritz per la seua banda, ja és pot considerar a la Pro D2 l’any vinent. Escolteu a USAP FM les entrevistes post-partit (en francès)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any