Burjassot recorda Guillem Agulló en la setmana antifeixista

  • Al vespre es farà una concentració a la plaça de l'Ajuntament

VilaWeb
Redacció
11.04.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una concentració a la plaça de l’Ajuntament tanca aquest vespre la setmana antifeixista de Burjassot, en què s’han programat un seguit d’actes sobre desobediència civil. Les jornades antifeixistes culminaran al vespre amb una concentració d’homenatge a Guillem Agulló i un concert. 

Ja fa anys que l’entitat Ca Bassot organitza una setmana antifeixista, amb què també recorda Guillem Agulló, veí del municipi assassinat avui fa vint-i-un any per un grup d’extrema dreta.

Justament a Burjassot hi ha un petit nucli feixista que ha causat incidents i ha comès atacs a institucions i personalitats, com ara l’ajuntament i el batlle, Jordi Sebastià. Aquests atacs, amenaces i concentracions feixistes acostumen a tenir l’aixopluc del PP. De fet, un dels regidors del PP de Burjassot va arribar a justificar fa temps l’assassinat de Guillem Agulló.

La concentració d’homenatge a aquell jove militant independentista serà a les 19.30 a la plaça de l’Ajuntament. Tot seguit hi haurà un sopar i es farà un concert al carrer de Pablo Iglesias amb A Ostia Limpia, Vae Victis i Novus Ordo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any