Ontinyent presentarà un recurs contenciós-administratiu davant el silenci d’Educació

  • La Junta Directiva d'Escola Valenciana es reunirà dissabte a Otos en suport a les mobilitzacions

VilaWeb
Redacció
09.04.2014 - 17:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament d’Ontinyent respondrà l’incompliment de conselleria d’haver respost les al·legacions presentades pel Consell Escolar Municipal amb la presentació d’un recurs contenciós-administratiu contra la resolució del govern que implica la supressió de set unitats escolars a la Vall d’Albaida.

El regidor d’Educació, Pepe Pla, ha qualificat l’actitud del secretari d’Educació de la conselleria de ‘falta greu al respecte a les famílies que duen quinze dies tancant-se’. Va ser aquest càrrec de la Conselleria d’Educació, Rafael Carbonell, qui es va comprometre a respondre les al·legacions abans del 7 d’abril en una reunió a què assistiren el batle Jorge Rodríguez, el regidor d’Educació i els portaveus de tots els grups municipals.

Suport d’Escola Valenciana

Les mobilitzacions que des del 24 de març es realitzen ininterrompudament a les escoles Bonavista i Martínez Valls d’Ontinyent sumaran un nou suport, ara de part d’Escola Valenciana. L’associació d’associacions per la llengua ha convocat la propera reunió de la junta directiva a la nostra comarca com a mostra de suport als atacs que pateix l’escola en valencià a la Vall d’Albaida. Escola Valenciana farà una trobada de treball i planificació dissabte que ve a Otos, i a la vesprada participarà en la Trobada d’Escoles en Valencià de Bèlgida.

A més, membres d’Escola Valenciana fan aquest dijous un tancament simbòlic a la seu de l’entitat en solidaritat amb tots els centres que perden unitats en català.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any