El debat a les corts sobre la revocació de l’arranjament escolar es farà finalment dijous

  • Hi assistiran representants de les AMPA d'Ontinyent i de la plataforma Prou

VilaWeb
Redacció
08.04.2014 - 17:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El debat previst per aquest dimecres 9 d’abril a les corts sobre la proposició no de llei de revocació de la resolució que inclou la supressió de set unitats escolars de la Val d’Albaida a col·legis d’Agullent, Rugat, Llutxent i Ontinyent s’ha ajornat a dijous. A aquest debat hi assistiran les AMPA d’Ontinyent i la plataforma Prou a assistir al debat, convidades pel grup parlamentari Compromís, autor de la proposició.

Dos dies després d’inicades les tancades a les escoles Bonavista i Martíne Valls d’Ontinyent, els diputats Mònica Oltra i Josep M. Pañella van presentar a la mesa de les corts una proposició no de llei amb caràcter d’urgència contra la resolució del 14 de febrer de la Conselleria d’Educació que suposa la desaparició de més de setanta unitats a tot els País Valencià, totes en valencià.

Compromís reclama al govern que es revoque aquesta resolució i es reprenguen les negociacions amb els sindicats i els representants de la comunitat educativa ‘per a establir noves condicions de l’arranjament escolar per al curs 2014-2015, i la no supressió de cap unitat escolar’. La formació política ha renovat el seu suport a les escoles afectades i a les seues reivindicacions d’una educació pública en valencià de qualitat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any