Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  27.03.2014  12:42

Les urnes i les armes són la mateixa cosa?

La Fàbrica denuncia en un vídeo el llenguatge del PP

Men?ame
 

La Fàbrica, el grup d'acció per la independència dirigit per Salvador Cardús, ha publicat un nou vídeo en què denuncia el llenguatge del PP. Recull les paraules d'Alfonso Alonso Aranegui, portaveu del PP al congrés espanyol, pronunciades fa pocs dies en un col·loqui a Badalona. Alonso hi va equiparar les urnes i les armes, si es tractava d'assolir la independència. 'És igual intentar imposar la voluntat per la violència o per les urnes. Si és al marge de la llei, és la imposició de la voluntat i és antidemocràtic. No es pot fer!' Immediatament, un rètol del vídeo es pregunta: 'El Partit Popular creu que les armes són equivalents a les urnes?' Prèviament, el vídeo recorda que 'dos terços de la població catalana vol votar, de manera democràtica i en pau, si Catalunya ha de ser un estat independent o continuar essent una regió d'Espanya.' Vegeu-lo:

La Fàbrica va elaborar també el conegut vídeo 'Cauen els murs', publicat fa dos anys, en què cridava els catalans a votar a les eleccions al parlament amb consciència del moment transcendental que vivia el país.