NotÝcies

Dimecresá 26.03.2014á 22:59

Per al PSOE, M. JosÚ CatalÓ Ús 'la pitjor consellera de la hist˛ria'

Ho ha afirmat Miquel Soler en la visita als pares i professors tancats a les dues escoles d'Ontinyent

Men?ame
 

El vice-secretari d'Educació del PSPV-PSOE, Miquel Soler, i la diputada socialista Pilar Sarrión han estat aquest dimecres a Ontinyent per a visitar els dos centres escolars que des de dilluns mantenen tancaments per a mostrar el suport del partit a les mesures de protesta. Els dos representants socialistes han estat acompanyats pel batle d'Ontinyent i secretari general del partit a la Vall d’Albaida, Jorge Rodríguez, el secretari d'Educació de l'Executiva Comarcal, Rubén Gomar, i altres membres de l'agrupació local.

Segons que han explicat en la trobada amb els pares i professors, el PSOE durà a les Corts les reclamacions que des dels col·legis s'estan fent, en defensa de l'ensenyament en valencià i de l'eliminació de l'augment de la ràtio. El partit també donarà suport al recurs presentat per l'Ajuntament contra l'arranjament escolar proposat per la Conselleria d'Educació.

Miquel Soler ha acusat la consellera M. José Català de ser 'la pitjor consellera de la història', i ha assegurat que cal la convocatòria d'eleccions anticipades 'per a traure el PP del govern'.

Notícies relacionades: